Handelsbetingelser

Home / Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Claire Sofie ApS

CVR nr. 35804439
Fjordglimt 4, 9440 Aabybro
info@clairesofie.dk
+ 45 60 56 31 95

Betaling

På www.clairesofie.dk og www.clairesofie.dk kan der betales med:
Dankort & Visa/Dankort
Mastercard
Visa, Visa Electron

Der er forbundet et kortgebyr, som kan ses ved hvert enkelt kort ved valg af betalingskort før udcheckning.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Vi tilbyder fri fragt & retur til Danmark. Fragt i Europa til 6,73 EUR.

Levering sker med GLS eller DAO. Leveringstiden er typisk 1-4 dage men kan dog være længere i højsæson som f.eks. jul. Vi leverer i hele Danmark.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.clairesofie.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din vare
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives skriftligt ved e-mail til info@clairesofie.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte din returret og sende varen retur. Udskriv returformularen fra hjemmesiden, udfyld denne og vedlæg i pakken der sendes retur.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen, fragtomkostninger bliver refunderet når pakken er modtaget hos Claire Sofié. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: Fjordglimt 4, 9440 Aabybro.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Udover varen skal du vedlægge og udfylde retursedlen, som kan udskrives via vores hjemmeside. Link til returformular.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Hvis du oplever fejl på dine varer, skal du hurtigst muligt kontakte os på e-mail info@clairesofie.dk. Vi vil hjælpe dig med det videre forløb. Husk at skrive ordrenr. i mailen, så vi hurtigt kan hjælpe dig.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen.

Varen sendes til:

Fjordglimt 4, 9440 Aabybro

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på www.clairesofie.dk/www.clairesofie.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Claire Sofie og opbevares.

Personalet hos Claire Sofie har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Hos Claire Sofié respektererer vi dit privatliv, derfor videregives eller sælges oplysninger afgivet til www.clairesofie.dk og www.clairesofie.dk på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@clairesofie.dk og vi vil gøre vores bedste for at finde en løsning. Se evt. returnering & reklamationsret længere oppe, eller anvend vores formular og returner varen, hvis købet er indenfor 14 dage. Har produktet mangler eller er beskadiget ved almen brug anses det for en reklamation, i begge tilfælde vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Link til returformular. 

X