How to style: Bella Dress

How to style: Bella Dress

Der er altid uendeligt med muligheder for styling af de forskellige designs, men det kan ofte være en udfordring at finde netop det look man ønsker. Derfor har jeg lavet en option på, hvordan jeg selv kunne finde på at style Claire Sofié SS18: Bella Kjolen. Dette design er et super feminint design med sin pastel rosa nuance, som står i kontrast til det sorte broderi på venstre bryst. Personligt er jeg glad for det feminine look, så jeg ville kombinere det med sorte accessories og de klassiske sko “Mules”, som kommer meget på mode dette forår også. Jeg linker til alle ting der er på billedet nedenfor, så du kan sammensætte nøjagtig det samme look, eller få inspiration til at prøve nogle nye items til din garderobe nu når foråret nærmer sig med hastige skridt!

Kh. Simone

Claire Sofié – Bella Kjole / Sort Cardigan / Sko  / Solbriller  / Øreringe / Taske

X