Brandet

Claire Sofié er et dansk fashion brand stiftet i 2016 af Simone Muus. Claire Sofié blev grundlagt med visionen om at skabe klassiske og tidløse designs med et unikt særpræg. Mærket opstod som et alternativ til masseproduktionen, og for at bringe fokus tilbage til det klassiske og unikke. Derfor bliver hvert design kun fremstillet i et lille oplæg: Vi har designs der bliver fremstillet i alt fra 10stk. til maksimum 200 stk. Derfor er grundstenen i Claire Sofié limited edition konceptet.

Claire Sofié er beliggende i Aalborg med lager på Gjøl i Nordjylland.  

 

Instagram: @claire_sofie / Facebook: Claire Sofié / YouTube: Claire Sofié

 

Simone Muus

"Alle designs i Claire Sofié har deres egen historie, og inspirationen bag hvert enkelt design er ofte vidt forskellig. Jeg inspireres let af naturens skønhed, hvilket ofte kommer til udtryk i florlette blomsterprints. Men samtidig har de legende street styles fra Paris & Milano også altid haft en stor plads i mit design."

 

"Min passion er at designe kvalitetsmode med et unikt særpræg, som tilbyder et hav af muligheder indenfor styling til alle de modige kvinder, som i sidste ende er essensen af Claire Sofié."